Referenciák

"Anikó nemcsak szuperjó sminkeket készít, hanem emberileg is nagyon kedves, kellemes a társaságában lenni.
Egy különleges, számomra és a vállalkozásom számára is fontos esemény előtt kerestem meg őt, hogy készítsen nekem sminket.
A végeredmény káprázatos lett és egész este meg volt a kellő önbizalmam és egy sikeres eseményhez járult hozzá a munkája!

Bátran ajánlom Anikót, ha szép sminket szeretnél!"


Hock Judit

Hock Judit Design 

tulajdonos

"Anikó egy Tündér, mert, ha ő sminkel, akkor igazi nőnek érzem magam!"

Bálint Mária


"Drága Anikó!!! Még egyszer szeretném megköszönni a csodás sminket és frizurát! Még mindig egy csoda ahogy beraktad azokat a díszeket a hajamba, ami a hajammal együtt tartott egész este. Külön köszönet azért a nyugalomért és kedvességért, ami áradt egész nap belőled!"

Szilvi

Menyasszonyi smink kapcsán

"Anikóval nagyon jó együtt dolgozni, kedves, lelkes és gyönyörű sminkeket készített a modelleknek fotózáshoz. Menyasszonyi és natúr /üzleti/ sminket is készített már fotózásaimhoz, minden alkalommal nagyon elégedettek voltunk /én is, az ügyfelem is/."

Nerpel Nikoletta

Fotográfus

"Rendkívül hasznos, személyre szabott tanácsok, profi smink anyagok, szuper hangulat volt a tanácsadás alatt!"

Pap Andrea

Gyógytornász

"Anikóval már többször volt alkalmam együtt dolgozni mint fotós. Pontos, megbízható és gondos embernek ismertem meg, aki kreatívan oldotta meg az adott közös projektünk smink részét egy alapos és tartós sminkkel. Biztos vagyok benne, hogy lesz még közös fotózásunk a jövőben, addig is bátran ajánlom bárkinek."

Tóth Regina

Fotográfus

Magazin megjelenések

  • Art Of Portrait magazin (2021. június) 
  • Képmás magazin (2021. január)