Üdvözöllek a honlapomon!


Ország Anikó vagyok Makeup Artist, Szépségtanácsadó, HR-es és Marketinges. 


Küldetésemnek tekintem, hogy az első benyomást oly meghatározó megjelenésen belül, egy - az egyént és a karriercélokat is figyelembe vevő - sminkkel támogassam a karrierjük építésére vállalkozó nőket és férfiakat. Így tehát a sminkelés számomra nem kizárólag kreatív alkotás, vagy az önkifejezésem megélése, sokkal inkább egy csodálatos eszköz, amellyel a hozzám forduló nők és férfiak számára szakszerű megjelenésbeli támogatást tudok nyújtani, legyen szó akár CV fotózásról, állásinterjúról, brandépítéshez kapcsolódó fotózásról, üzleti tárgyalásról, szakmai előadásról, vagy bármi olyan eseményről, amikor a legelőnyösebb és személyes márkánkat legjobban kifejező oldalunkat szeretnénk megmutatni.

Ezen felül pedig szeretném, ha minél több nő élhetné át azt a fantasztikus érzést, amit egy-egy ilyen sminkelés és ha van, akkor fotózás adhat. 2018-ban pont egy ilyen business fotózás és a hozzá kapcsolódó sminkelés indított el azon az úton, hogy sminkes legyek és munkámmal nap, nap után arra törekedjek, hogy ugyanazokat az érzéseket átélhessék a vendégeim mint én magam is, azaz érezzék, hogy törődöm velük, hogy fontos számomra, hogy gyönyörű nőnek tartsák és lássák magukat, önbizalmuk növekedhessen, nyugodtak lehessenek a környezetemben, pihentető, feltöltő legyen a velem töltött idő és maximálisan szolgálja a céljaikat az elkészült smink, de közben megmaradhassanak önmaguknak.

Engem ezek az elvek vezetnek és éppen ezért elégedettségi garanciát is merek vállalni a munkáimra. 

Várom, hogy találkozhassunk, ha addig is bármi kérdés felmerülne állok rendelkezésre az elérhetőségeimen!

Végzettségeim:

  • Budapesti Gazdasági Egyetem - Külkereskedelmi Kar - Marketing Msc
  • Szent István Egyetem - Vezetés és Szervezés Msc
  • Budapesti Gazdasági Főiskola- Pénzügyi és Számviteli Főiskolai Kar - Emberi Erőforrások Bsc
  • New School of Makeup - Páll Adrienn Sminkmester sminkiskolája - Creative Design Makeup Artist
  • Pedisuli - Szépségtanácsadó OKJ

Szakmai tapasztalatok:

8 év pénzügyi területen (hitelezési és követeléskezelési terület vezetése, operatív vezetés, ügyvezetés), 1,5 év gazdasági vezetés IT területen, jelenleg nagyvállalati HR-es munkakörben gyűjtöm a tapasztalatot, hogy minél hitelesebben tudjak a karriert érintő smink kapcsán segíteni. Közben business, portré-, divatfotózásokon, kisfilmekhez, videóklipekhez sminkelek, szépségversenyre felkészülésekhez és mind céges- mind magánszemély ügyfeleim számára a sminkelésen felül sminktanácsadást nyújtok.

Karrier&Smink - Ország Anikó Makeup Artist Facebook oldal